..menanti tahun...

| No comment yet

awal muharram dah lepas..
hari natal dah lepas..
tunggu tahun baru je lagi...
tunggu kerja??
tunggu jodoh??
tunggu lah apa2 pun... janji azam baru tetap ada..
azam baru tahun lepas dah settle ker??
ntah la...
tak dopek nak di kato..

lama sudah ku menyepi

| No comment yet
agak lama aku tidak menaip di ruangan ini..
mungkin kerana aku sibuk..
mungkin aku malas..
mungkin juga aku tak ada apa untuk diperkatakan..
mungkin masa tidak mengizinkan aku..
berapa banyak mungkin daa..

Lama x online

| No comment yet
lama x online

argh!!!

| No comment yet
pada suatu petang yg hening, angin nya bertiup sepoi2 bahasa..
selapas solat asar aku bejalan pulang ke rumah.. tiba2,
ku terdengar bunyi,"buzz..."
arakian itu maka aku terus mempercepatkan langkahku,
namun, bunyi tersebut masih terngiang2 di telinga ku.
aku cuba untuk menghambat serangga itu di telingaku.
"pap!aduh rasa tertusuk sakit di belakang telingaku!"
satu batalion tebuan mengejarku, aku pun terus berlari bagaikan lipas kudung ke rumahhku.
tiba di rumah, aku sedar aku telah di sengat lebih kurang lima ekor tebuan.
"nyut,nyut,nyut", berdenyut sakitnya.
aku pun terus menelefon ibuku di hospital. ibuku menyuruhku ke hospital tengku ampuan afzan.
aku menerima 3 suntikan daripada jururawat di sana. aku telah disuruh untuk tinggal sementara di Observation Ward. Pukul sepuluh malam baru aku boleh pulang ke rumah.
Aku bersyukur kerana tiadalah perkara yang teruk berlaku terhadap diriku.
kejadian ini berlaku pada 13 julai 09.

syukur..

| No comment yet
syukur:
1-adik aku berjaya melangkah ke menara gading..
2-result aku boleh tahan laa.. menanti konvo..
3-masih sihat walAfiat..
Alhamdulillah..

sibuk + BZ!!

| No comment yet
ye.. aku sibuk skit..
1-bercuti kerumah kawan
2-melawat saudara mara di kampung
3-melawat sahabat yg telah diijabkabul..

BZ..
1-nk lukis komik..
2-nk lukis kartun..
3-nak relaks kat ner plak nie??
WUhuuu BZ!!!

youTube!!

| 2 comments
vids aku akanku muatnaikkan di sana..
Di mana??
Di YouTube la.. "thebudoksvid"
kuangx3 = kkkuuuaaannnggg

selamat maju jaya!!

| No comment yet
semoga berjaya dalam:
temuduga
kerjaya
lanjutan pelajaran
kehidupan
kawan2 ku..
orait!!

argh!!!

| 2 comments
geocitiestm akan di hentikan???
K E N A P A???
mana aku tau daa..
tapi aku rasa kerana populariti blogger adalah lebih tinggi daripada geocitiestm..
jadi mereka (yahootm) tidak mahu membazi kan duit untuknya..
aku baru je nak upgrade.. ceh!!

lega!! lega!! leg a??

| No comment yet
ye.. tengok tajuk pun dah tau.. 
aku lega dan agak bersyukur kerana dapat 'present' kajian kes aku pada 23/04/09 yang lalu... tajuk 'casestudy' aku adalah choledocholithiasis ataupun nama lain nya adalah 'common bile duct stone'.. 
terima kasih kepada semua warga JPD,HTF kerana banyak bantu.
terutama kepada En razin,DR wan,DR sazali dan sebagainya..
kepada 'Supervisor' saya, Tuan Hj Nadzry
saya mintak maaf banyak2 kerana lambat untuk 'refer'
tidak lupa juga kepada rakan2, senior2 kerana banyak memberi nasihat..
ok adios!!!
 

xRayShootingTeam

| No comment yet

done by pen

cousin crazz in progress..

| No comment yet
aku sibuk sikit minggu ni..
nak selesaikan study case..
kepada pembaca baru sila klik tag 'browse gallery' pada laman deviantart aku..