~entertain@apa!!??~

| 6 comments
klik2!SamsungGalaxyS2
klik2#HotlinkONEMusic

alrite~ dh hari ke-8 kita berpuasa..dh nk dekat fasa pertama kita berpuasa..iaitu 10 malam pertama..
jadi ni nk cite skit pasal keje time bulan nih..
student: en.A mcne kite nk bg hiburan kat pesakit berkerusi roda?
en.A: ala ko nih tu pun x tau ke? ko cube la sambut patient tu dgn kompang.. ko juggling ke, buat magic silap mata ke apa ke..
student: wah! camtu lak ker encik? cam susah jer..
en.A: ala ko nih, tu pon x le buat ker?? sonang je tuh.. dah jgn kaco aku..bz nih!
student: hmm.. apa aku nk buat nih..(sambil berfikir)hah~

student:cantik lah~ ada mic dan PA system~ bole la aku nyayikan lagu..haha~
hmm.. lagu apa nk nyanyi nih..lagu raya? haha.. cantek lah.. mood raya pun best gak time2 nih..

dari jauh~ senior yg bz dgn kotak2 mreka memerhati kelibat student yang tengah test2 mic tu..lalu~
en.J: wooi! apa ko buat dgn mic mr.S tuh? patient kt bilik tu apahal sorang2?
student: err..WHEELCHAIR PATIENT, PLEASE ENTERTAIN FIRST..so nk pegi entertain la nih..
en.J: hahahahaha.. ko dh kena tipu dgn en.A tu.. bukan ko pegi buat pesembahan kat patient..ko kena selesaikan patient yang kerusi roda dulu daripada paient yang jalan kaki. lagi 1 budak2, org tua, yang emergency kna buat dulu.. yag lain tu kemudiankan paham?.. hahaha..
student: ergh? apo kono jang? (blur sebentar)

en.J: filem dah berlambak tuh! meh tolong aku paskan lepas settlekan patient td..
student: baik encik..eh mana en.A pegi?

student: en.J tuh sapa yg buang bapak bayi akt dlm kotak tuh!
en.J:ceh! aku buat kotak letih2 skali dia landing pulak dalam tuh.. apaddaaaa!

*cerita ini adalah rekaan semata2. watak2 dalam gmbar adalah lakonan semata2..*




6 comments

Miss nina | 11 August 2011 at 16:00

❤ღ(。◕‿◕。)ღ❤ w0ah!! t'ubt la ckit rndu kat SGH tng0k post nie..
Like!! Like!!

menusuk hati | 12 August 2011 at 07:46

en ZULFADLI HARON pula g mana?main PSP ka?haha

budoxesquire | 12 August 2011 at 22:36

hahaha~ main psp smbil handle fluoro~

nazreyalmuhandis | 13 August 2011 at 11:37

tido depan dR . muazzam sambil beliau sedang berdialog panjang,."cehh,. tido paduhal",. hampa Dr sbb kluhan dan rintihan nya x ddengar aku yang sedang tido,. hahaha,. ampooon

Abe Goreng | 18 August 2011 at 05:40

Hehe.cube buat tarian poco2 dpn patient msti dorg hepi.HAHAH

Cara Elak Disaman Polis!!!