~ekspedisi @ seashore~

| 2 comments
[klik2]iPhone4s launched!
[klik2]Samsung Galaxy W!


pada hujung minggu yang lalu,
maka bermulalah perjalanan anak-anak muda jejaka-jejaka bujang melewati jalan raya menuju ke destinasi.



ya, ini lah destinasinya..
namun hampa seketika kerana alunan ombak buas memukul pantai.
hajat ingin berenang-renang di pantai hancur luluh. angin deras menderus, sejuknya menusuk tulang rusuk.



turut membantutkan rancangan apek ini hendak naik jetski.
pergh! ada sebijik nih best juga. ada sesiapa nak sponsor ke?
inilah kisah kami di lokasi pertama @ kg.pasir pandak
makan ayam panggang je la kami tepi pantai.



ok! next~ kitorang bergerak ke lokasi kedua, dengan pantas kami memecut ke kg.buntal yang berdekatan. ini lah pantainya. kat sini kami pun jalan-jalan,lepak-lepak beli kueh cucur jawa, dengan cucur udang. makanlah kami kueh-kueh ini.



apa lagi, posing2 je la budak-budak nih. nak mandi dah malas. kenyang makan semua berebut nak bergambar. ahha! zul,usop,dan zul.



ceh! cakap orang, diri sendiri pun nak juga join sesi posing beramai-ramai di tepian pantai. apa-apa pun kami enjoy. ok lah. chiaw dulu. balik woi! nak magrib dah ni.




2 comments

Yanie | 27 December 2011 at 10:47

Nape tak ke Damai Central je / Kem Permai. Dah tak jauh lagi tu...

budoxesquire | 28 December 2011 at 22:41

oh~ hehe saje. mmg dorng xnk pergi. thebudoks follow je diorang