aktiviti hujung minggu @ parkour practice

| 12 comments

aktiviti hujung minggu ini pula budoxe main kat taman permainan macam budak2 walaupun dah umur bapak budak 
konon parkour lah ni. haha



panjat2


pusing2


both handstand


one hand flip


front flip


turtle (kegemaran budoxe
>>sini<<


360 (suka hati saja letak nama )

semua gambar diambil oleh nazreyalmuhandis

ok sekian saja untuk kali ini~ 
layan~~~




12 comments

menusuk hati | 4 June 2014 at 07:13

ni patut masuk sukma ni..haha!

Miza Idgihat | 4 June 2014 at 08:24

Ganas betul siapa guna buai tu. Hahaha. Teringat masa kecik2 dulu nak main buai kat taman belakang tak dapat sebab ada budak bawak balik tempat duduknya -_- hahaha. k lari tajuk.

Wahhh hebat la abang lee. 360 darjah pun lepas ? Miza dulu selalu buat yang both handstand lepas tu golek kedepan XDD Nama dia apa tu ? Ekeke

cherrie blossomez | 4 June 2014 at 08:48

Wahhh..wahhh.. hebatnya, sukan extreme kah apa nih?! Hahaha..

Heikal Firdaus | 4 June 2014 at 10:52

nice... tapi knapa guna selipar jepun?!... hehhe..

budoxe lee | 4 June 2014 at 12:01

Selipar jepun nostalgia kanak2 riang haha bronl haekal

budoxe lee | 4 June 2014 at 13:22

Menusuk hati. Next time jom join skali. Hehe

budoxe lee | 4 June 2014 at 13:23

Miza.Buaian ni mmg dah hancur. Haha last2 buat 360 ja hahaha. Front flip lene ada momemtum. Baru x jatuh

budoxe lee | 4 June 2014 at 13:24

Cherrie. Ni namanya parkour ala2 kampung hehe.

budoxe lee | 4 June 2014 at 13:28

Zuana. Ilek la budak buas ke haha

Miza Idgihat | 4 June 2014 at 15:00

Maksud abang lee kena ada momentum tu macam mana ?

budoxe lee | 5 June 2014 at 06:50

kene laju la masa buat front flip tu. kalo slow dia jadi both hand stand je @. nak lama hand stand kene pandai balance guna kaki. hehe