menu mamak

| 8 comments

satu lagi menu biasa kalau lepak dekat mamak sambil tengok bola, 
baru-baru ni liga super dah menutup tirainya 
JDT sebagai juara musim ini

apakah menu-nya?
inilah namanya nan cheese. memang terbaik! 
kuahnya tak kisah kari atau dal, dua-dua sedap. 
airnya pulak, kopi susu kambing air
pergh~ memang sedap. 

apa pulak menu korang kalau pergi mamak?







8 comments

NADIA vs BERON | 24 August 2015 at 08:03

nan makan dengan susu pekat pun sedap

cEro | 24 August 2015 at 15:44

Dulu aku suka benor dengan cheese naan, tapi kebelakangan ni kedai mamak yg buat cheese naan kedekut cheese. Kena request double cheese baru terasa cheese dia..
Hmmmm....

budoxe lee | 24 August 2015 at 22:05

Nadia:

Wah bole try nih. Next time ada gandingan baru suda nan cheese..whahahaha

budoxe lee | 24 August 2015 at 22:07

cEro;

Cis!!! Berani mamak kurangkan cheese dalam nan cheese. Ini tidak adil ni...
Parah la kalau semua makin kurang.
Apa nk jadi ni.

LZ - The Blog Owner | 26 August 2015 at 18:27

Menu kegemaran saya roti sardin + air nescafe tarik kaw kurang manis.. Fuh mmg in.. :-)

budoxe lee | 26 August 2015 at 19:02

LZ;

Sedap jugak tu roti sardin. Kena pulak nescafe tarik. Terbaik lah

Kakak Tiri Cinderella | 9 September 2015 at 01:39

Aiii tetiba rasa lapa.. XD
KTC lupa bila last makan kedai mamak...
Sebab kat rumah dah sedia ada mak. Hehe

budoxe lee | 9 September 2015 at 14:42

KTC;

lepak mamak ja keja dah jauh dari rumah..
kalo kat rumah makan ja mak masak. hehehe