beta test - Tree of Savior

| 2 comments
baru-baru ini budoxe berpeluang untuk beta-test game MMO RPG Tree of Savior 
*Massively Multi-player On-line Role Playing Game 
sebagai beta tester segala error ataupun bug dalam game perlu di-report kepada devoleper game ini.

game ini dihasilkan oleh Kim Hakkyu, pecipta game Ragnarok Online 
developer game ini adalah IMC games
Ia berkisarkan tentang mitologi dan tradisi Lithuania.

game ini mempunyai 80 job class untuk dimainkan
namun dalam beta test ini hanya mempunyai 24 job class




antara gambar-gambar gameplay game ini



 grafik game ini dilukis oleh

Maggi An Jeong-won (안정원)

 



 Close beta test ini bakal berakhir pada 25 nov 15
maka berakhirlah tugas budoxe sebagai beta tester game ini 
  
open beta test (korea) dijangka berlansung pada disember bulan ini

nantikan kemunculan official release game ini!!
kemungkinan awal tahun depan
yeah~

sekian saja buat kali ini.
jumpa lagi 



2 comments

cEro | 18 November 2015 at 13:11

Macam mana nak jadi beta tester macam ni?
are you apply or something?
Teringin nak jadi, tpi rasanya MMORPG is not my forte, so tengok je laa orang main...hahahahah

budoxe lee | 23 November 2015 at 09:43

>cEro
hari tu ada apply kat web official dia.
masa awal bulan nov hari tu
sekarang ni closed beta test ni agak limited
mungkin boleh try open beta test nanti.
open beta baru ramai boleh join