art request dari family

| 4 comments
as-salam, apa khabar semua?
kali ini budoxe nak kongsikan art request daripada keluarga budoxe pula 


 1st, art request daripada ayah budoxe
gambar beliau semasa lepak kedai kopi
biasalah orang tua kan, mesti la lepak dengan member dekat kedai kopi



2nd, ini pic adik budoxe dan husband dia



akhir sekali, adik-adik dan mak budoxe
gambar posing we-fie dalam kereta

ok, itu saja post kali ini
jumpa lagi.

 



budoxesquire arts

4 comments

Zyra Roxx | 21 December 2015 at 10:40

rajinya.. hehehe nice :D

cEro | 21 December 2015 at 13:43

Nice. rajin kau buat beza kaler kat baju semua tu kan...
Very nice!

budoxe lee | 21 December 2015 at 14:12

zyra> hehe isi masa lapang dgn kalo xpakai wacom tu buat rugi ja beli.

budoxe lee | 21 December 2015 at 14:14

cEro > thx bro, baju tu nk buat ala2 shadow la hehe. pakai photoshop senang skit nk buat mcm ni hehe.