ekspressi muka

| 14 comments
setelah berblogwalking yang sudah lama terbangkalai (terbengkalai) budoxe terbaca pula post plain83 , zyraroxx tidak lupa juga kepada cEro tentang ekpressi muka harian di blog mereka.
sebagai seorang art-blogger, budoxe pun terpanggil untuk membuat 1 satu lukisan ini


ya, muka yang blur ini adalah muka harian budoxe, 
orait~ siapa yang nak sahut cabaran plain83?
dengan segala hormatnya dipersilakan.

sekian saja buat kali ini
jumpa lagi



14 comments

Zyra Roxx | 29 December 2015 at 16:25

Haha lelaki selalu wear this expression ><

plain83 | 29 December 2015 at 19:23

Setuju dengan komen zygha hahah! XD

Nice artwork bruh *thumbs up* ;3

budoxe lee | 30 December 2015 at 11:19

zyra>
hehe ya muka tipikal lelaki.

budoxe lee | 30 December 2015 at 11:20

plain83>
yeah~
thanks~ byk lagi ni kena baiki

cEro | 30 December 2015 at 14:51

Tak singgah tengok cabaran aku laa tu.
Sedih *sob sob*
Hahahaha

Syamsid Dhuha | 31 December 2015 at 16:15

Damn your digital arts was totally good ! . Thumbs up !

budoxe lee | 31 December 2015 at 16:43

cEro>
sorry bro~ hehe baru tgk blog

budoxe lee | 31 December 2015 at 16:44

Syamsid>
thank you so much~ need to practice some more

wtfmalaysia | 3 January 2016 at 00:10

Ali...lama tak tgk artwork kau..apa cita kinek?
-RAmbo

budoxe lee | 4 January 2016 at 00:25

Woi rambo. Hahaha. Sehat jak. Kau siney kinek? Lama sik dgr berita

Aujinz | 4 January 2016 at 20:22

Cool... hahaha... aku tak buat buat lagi... wkwkwk

budoxe lee | 5 January 2016 at 20:14

aujinz>
buat bro, nk tgk gak muka kebiasaan sifuuuu

plain83 | 4 February 2016 at 15:24

http://throughmyglasseskacamata.blogspot.my/2015/12/another-quick-digital-art-practice.html

Finally had the time to "update" this old entry with your link, my art-blogger friend~ ;3