aktiviti bersama sanggoro

| 8 comments

kenalkan member serumah budoxe, nama pena dia sanggoro, dulu dia rajin ber-bloging -rebanapemula- sekarang sudah bersara.
tinggi orang, (ke budoxe yang rendah?) peramah
pemurah, pandai masak, bersilat, memanah, pemain rebana dikir barat dan banyak lagi.


beliau juga pandai meniup seruling, budoxe tiup keluar angin ja.
dulu main recorder pun fail jugak hahaha.
petik gitar tau la sikit-sikit. tu pun gitar pinjam


sekian sahaja buat kali ini
lain kali pulak share lukisan

as-salam

8 comments

budoxe lee | 11 February 2016 at 15:41

aisyah>
hehe lukisan je hensem. realitinya xbrapa hensem

Yura Yu | 11 February 2016 at 19:58

Satu-satunya seni yang mungkin ak tak dapat nak cecah even level amatur.. adalah music. Huhuhu. Dulu penah acah main keyboard eletric. Cari not2 guna telinga. Boleh lah tap2 sebelah tangan. AHAHA. The only music yang reti main penuh only Fur Alice. Bapaklah basic! Well.. it was fun.

cEro | 11 February 2016 at 20:26

Main seruling tu.
Rare sangat zaman sekarang ni nak cari orang yang main seruling.
Hari tu ternampak ad ajual seruling dekat kedai, teringin jugak nak beli buat main, tapi teringin je laa...tak beli pon. Hahaha

budoxe lee | 12 February 2016 at 08:34

yura>
wah main keyboard tu. hehe fur elise lagu classical tu

budoxe lee | 12 February 2016 at 08:36

cEro>
mmg rare. dia mmg terer main alat2 musik tradisional.
beli la try tiup keluar x bunyi. aku tiup2 mmg xleh. xda bakat

Aujinz | 15 February 2016 at 22:29

aku boleh tiup rekoder jer.. seruling, belum pass... wkwkwwk

budoxe lee | 16 February 2016 at 08:21

aujinz>
ok la dpt tiup . aku fail benor main alat musik tiup2 nih hehe