naik motor

| 6 comments
assalamualaikum semua pembaca-pembaca tegar blog ni,
diharapkan ketegaran anda kian bertambah.
hehe bergurau jer.

ni nak cerita sikit pasal motor, tak kisah lah korang naik motor apa-apa pun superbike,scramler atau kapcai. janji kene hormat menghormati satu sama lain. cc besar ke cc kecik ke, 2 tayar jugak kan?

jangan pula kita berlagak jika naik motor besar, baru nak up ker der?
yang naik motor kecik tu kat rumah naik bmw atau merc mana kita tahu. kan?
kita pulak naik motor besar dah la hutang tak habis lagi. keh keh keh~

dah tujuan sebenarnya nak share artwork motor jer nih, alang-alang tu bebel lah sikit.

nah! layan~



naik motor besar tapi hati kena ada iman


naik scrambler tapi masjid tak lupa


naik kapcai tapi jutawan yang humble

6 comments

cEro | 1 February 2016 at 15:18

Suka sangat details yang kau lukis atas moto-moto tu. Hehe

budoxe lee | 1 February 2016 at 20:15

cEro>
Thx bro. Mmg suka lukis detail2 ni hehe. Bru puas hati lukis

Aujinz | 2 February 2016 at 06:30

Huhuhu.. teringat dulu, aku pun suka lukis moto moto :D

Nice drawing bruhhh ~

Lee-kun | 2 February 2016 at 13:41

Thumbs up kat lukisan2 motor yang chun melechun tuuh semua..! *v*d


Suka motor besar tapi tak mampu or belum mampu nak pakai.. tapi mak aku selalu cakap, motor besar mahai2, time hujan basah jugak.. So, sebab tu aku end up dengan kerentera (baca 'kereta')..

budoxe lee | 2 February 2016 at 17:46

Aujinz>
hehe bro aujinz punya lukisan ttp menjadi idaman kalbu

budoxe lee | 2 February 2016 at 17:47

Lee-kun>
thx bro. budoxe minat moto lg. kereta jarang sgt naik. kalo naik pun time hujan jer