kereta pulak

| 4 comments
as salamualaikum semua,
bertemu lagi kita pada post kali ini,

dah banyak kali post pasal motor kali ni budoxe nak kongsi kan pula lukisan kereta


ford focus RS
horsepower: 350 hp
engine: 2.3 L 4-cylinder

budoxe menggemari kereta jenis hacthback ni.
insya Allah post akan datang akan kongsi lagi lukisan 
kereta

klik >>link<< untuk lukisan kereta sebelum ini
>>deviantart<<
sekian untuk post kali ini
jumpa lagi
chow~


4 comments

At-Tarmizi | 4 April 2016 at 14:35

malangnya aku masih tak pandai bawa kereta =(

budoxe lee | 4 April 2016 at 15:06

at-tarmizi>
xpe xreti bole blaja.
aku reti bawak kete (kancil) masa form 3 curi2 blaja. pastu kantoi dgn bapak.. pergh kene sedas..
tapi lepas tu bapak suh bwk juga dia ckp nanti cukup umur buat la lesen. itulah ceritanya

cEro | 6 April 2016 at 19:37

Ford Focus idaman kalbu.
Tapi harga sebijik pon boleh tahan ketaq lutut nak bayar tax. Hahahaha

budoxe lee | 9 April 2016 at 09:01

cEro>
Idaman para jejaka. Kan2.
Kereta kat msia mahal taxnya. Ades. Ada tgk x nissan note nismo baru?
Kat jepun baru 56k kat sini mungkin 90k