jejaka dan kacamata hitam

| 8 comments
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

baru-baru ni ada beberapa art request daripada rakan fb budoxe untuk melukis profile picture mereka kebetulan pula semuanya berkacamata hitam apakah pandangan para gadis sekalian dengan jejaka berkacamata hitam ini? kebetulan pula semuanya berkacamata hitam apakah pandangan para gadis sekalian dengan jejaka berkacamata hitam ini? yay or nay?




bagaimana? ada yang berkenan di hati? budoxe jarang pakai sebab kacamata sendiri bole berubah warna menjadi gelap mengikut skala kecerahan cahaya matahari dan kalau nak pakai kacamata hitam, perlu buat yang ada 'power" takkan nak pakai 2 lapis pula kan? sekian sahaja untuk post kali ni jumpa lagi 

اِ نْ شَآ ءَ اللّهُ

8 comments

NADIA vs BERON | 20 May 2016 at 08:02

laki pakai shades hitam nampak macho esp yg aviator (personal preference). jadi x macho bila pakai dlm mall. zzzz

kalau power bawah 400 buatlah shades yg ada power . but transition should be fine musim el nino ni, tapi kalau purpose utk bergaya kena buat versi lain hehe

nazrul ali | 20 May 2016 at 10:39

aku tgh berjinak2 dgn karikatur ni bro huhu

budoxe lee | 20 May 2016 at 10:40

nadia v beron>

ahaha dalam mall pakai jugak tu menyampah pulak tgk

pakai transition je senang. sbb xnk silau je

budoxe lee | 20 May 2016 at 10:42

nazrul ali>
jom berkarikatur,
member yang request sebenarnya ni.
diorang cakap ok. den teruskan je la bro

Oh not so Pro | 20 May 2016 at 18:27

Aku tengok org berkaca mata ni, teringat kat filem Bodyguard di TV3 tu,
tinggal gadget dkt telinga sahaja.. dan complete set

budoxe lee | 21 May 2016 at 00:20

oh not so pro>
aaa ada jugak tgk iklan cita tu. tp xpenah tgk. best ker

cEro | 25 May 2016 at 01:14

Aku pun pakai transition lens, so tak perlu sangat cermin mata hitam.
Tapi kekadang gatai jugak pakai cermin mata hitam. Terasa kacak kejap.
Huhuhu

Dan aku juga cukup anti orang pakai shades dlm mall. Huh

budoxe lee | 25 May 2016 at 11:50

cEro>
ahahah transition terbaik la multi purpose..
ada satu lagi kedai tu tersalah buat..
den nk buat yg 1 spek untuk sukan, frame plastik yg fleksible. suruh shade nipis (kuning) ja untuk anti silau. skali dia buat shade hitam legam.
last2 xpakai sangat pun spek tu