karya di buasir otak the komik

| 6 comments
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

kali ini budoxe nak kongsikan 2 buah komik strip
yang terdapat dalam komik BOTK


nak baca karya2 lain? ada 33 orang artis indie terlibat dalam komik
BOTK ini.
dapatkan sekarang selagi stok masih ada!!!
klik gambar di bawah untuk pembelian!!


buasir otak the komik yang telah di-ulang cetak ke pasaran mainsteam!!
 

versi ini boleh didapati di kedai-kedai buku berhampiran anda!!

ok sekian sahaja post untuk kali ini
jumpa lagi~

اِ نْ شَآ ءَ اللّهُ  
 

6 comments

NADIA vs BERON | 25 May 2016 at 07:54

dulu pernah jugak fikir pasal sindiket ni, then sedar tu bukan kerja kita nak judge, niat nak bersedekah sudah cukup memadai.

haha yg kedua tu mmg blh buat hangin. dia ingat tu carpark ke apa!

budoxe lee | 25 May 2016 at 11:47

nadia vs beron>

tu la dulu pernah gak terfikir, last2 bagi ja la.
tu urusan dia dengan Allah.

no 2 tu tension kot. hampeh tol perangai

cEro | 25 May 2016 at 19:58

memang tak dinafikan wujud sindiket minta sedekah tu, tapi orang kita selau gunakan sindiket sbg alasan untuk tak nak sedekah...i mean, kalau tak nak sedekah, diam je laa, tak perlu shifting blames. Huhuhuh

budoxe lee | 26 May 2016 at 09:49

cEro>
yup. memang ada sindiket tu. ya bagus berdiam diri ja kalo xnk sedekah. xperlu nk marah-marahkan peminta sedekah tu. kita tak tahu kisah di sebalik kehidupan mereka

plain83 | 28 May 2016 at 23:21

Dah lama tak nampak kanak2 yang meminta sedekah atau derma kat area gua, yang ada cuma orang dewasa pakai smart, lepas tu bagi buku mintak sign, lepas tu minta derma minimum RM5. Biasa kena ambush dengan dorang ni kat kedai makan. Huhuhu...

budoxe lee | 1 June 2016 at 01:07

plain83>

oh xpenah jumpa lagi yg pakai smart2 ni.
biasa yg smart2 ni drg dari mana2 charity