art request family photo

| 2 comments

art request daripada kawan sama batch kat uni dulu, along dan family


ini pula art request daripada kawan sama sekolah dulu, mardiah dan family


akhir sekali art request dari kawan yang sama-sama praktikal dekat  perlis, naim dan family

sekian saja untuk kali ini
jumpa lagi




art request from cousins

| 4 comments
as-salam semua,
seperti biasa budoxe ingin kongsikan beberapa art request daripada sepupu2 


ini izzat dan kawan sekolah dia


mimi dan adiknya nelly


haziqah


nelly

semua art ini dilukis secara digital menggunakan Photoshop dengan tablet wacom 
sekian saja buat kai ini
jumpa lagi

adios~

zyraroxx versi rockers

| 2 comments

as-salam semua, apa khabar? sihat?
hari tu budoxe ada melawat blog zyraroxx, dia ada lukis OC (original character) dia versi tradisional dan digital.
kemudian dia tag pula si cEro dan plain83 untuk lukis OC dia. tak kisahlah digital ataupun tradisional.

aik? perasan tak budoxe takder kena mengena pun dalam kejadian ini. tapi saja ja komen kat blog zyra boleh tak nak lukis jugak OC dia. dia cakap "dipersilakan dengan segala hormatnya". budoxe pun buat lah satu, versi semi potrait.
ada ker versi ni? lantak lah  ada ke tak hahahah.

ok harap2 zyra sudi terima art ini

sekian sahaja buat kali ini.
jumpa lagi

art request setakat ini

| 6 comments

السلام عليكم

kali ini budoxe nak kongsikan 3 art request yang telah siap dilukis



ini untuk makcik dan pakcik, Anjer dan uncle Yee


yang ke-2 pula untuk makcik & pakcik , mama Nah dan papa Ad
semua sepupu panggil mereka papa & mama.
jangan tanya kenapa. 



yang ke-tiga pula mama Nah dan anak-anak beliau merangkap sepupu budoxe. yang paling kanan tu menantu beliau yang tengah preggy.

semua ini dilukis menggunakan adobe photoshop dengan tablet wacom intuos

sekian saja buat kali
jumpa lagi~