inktober 2016 part #2

| 4 comments
Assalam semua pembaca tegar 
maaflah jika blog ini agak bersawang. kekangan masa agak membataskan blee untuk menguruskan blog ini.. seperti yang di janji kan pada post yang lepas 
inilah bahagian kedua inktober bagi sesi 2016



















sekian sahaja perkongsian kali ini jumpa lagi



inktober 2016 part #1

| 6 comments
As-salamualaikum semua
kali ini blee nak share kan 15 dahulu artwork inktober bagi tahun ini
















\

sekian sahaja post untuk kali ini

semua artwork ini bole dilihat di insta budoxe_lee

jumpa lagi

insya Allah

botk4 awakening

| 12 comments
السلام عليكم

komik untuk botk4, awakening dah siap dihantar
kali ini dengan cerita yang lebih panjang
daripada 30 orang artis indie botk



nantikan kemunculan botk4

tahun ini 

dibawakan kepada anda oleh buasirotak

sekian saja post kali ini

jumpa lagi


إن شاء الله

jodoh tak lama

| 11 comments
السلام عليكم 


kenalkan phone admin,

A5 (6)

ya, belum cukup setahun bersama

berkecai sudah beliau,
 bukan setakat screen sahaja
namun dengan digitizer skali hancur

penangan jatuh dari motor
dan digilis sebuah sedan

selamat tinggal



Goku Fan Art

| 10 comments
السلام عليكم 

 
kali ini blee nak kongsikan video lukisan goku pula

jom layan video ini~

sekian saja post kali ini

jumpa lagi

إن شاء الله

kijiya #15 fan art

| 2 comments
السلام عليكم

 

kali ini blee nak kongsikan video 
melukis kijiya #15 
karya pelukis terkenal malaysia
iaitu zint

layan video ini~

ok jumpa lagi

إن شاء الله

skyforce 2014

| No comment yet
السلام عليكم

 

nak share game favourite kat phone/tab budoxe, 

kenapa favourite? 
game ni famous masa zaman nokia dulu 
dulu budoxe main kat Ngage QD 

ni versi aniversary 10th

sekian~

jumpa lagi

إن شاء الله