Goku Fan Art

| 9 comments
السلام عليكم 

 
kali ini blee nak kongsikan video lukisan goku pula

jom layan video ini~

sekian saja post kali ini

jumpa lagi

إن شاء الله

kijiya #15 fan art

| 2 comments
السلام عليكم

 

kali ini blee nak kongsikan video 
melukis kijiya #15 
karya pelukis terkenal malaysia
iaitu zint

layan video ini~

ok jumpa lagi

إن شاء الله

skyforce 2014

| No comment yet
السلام عليكم

 

nak share game favourite kat phone/tab budoxe, 

kenapa favourite? 
game ni famous masa zaman nokia dulu 
dulu budoxe main kat Ngage QD 

ni versi aniversary 10th

sekian~

jumpa lagi

إن شاء الله

bangunan #2

| 6 comments
السلام عليكم


KLCC,
garisan-garisan ringkas membentuk mercu tanda
ditambah screen tone untuk lebih umph!

dilukis dalam tablet samsung tab A 8.0
perisian medibang paint

sekian sahaja post kali ini
jumpa lagi~

إن شاء الله

swim di hilton kl

| 2 comments
السلام عليكم 


aktiviti renang di hilton kl

sekian sahaja post untuk kali ini

jumpa lagi

إن شاء الله

fitbit zip & puma watch

| No comment yet
السلام عليكم


inilah mainan terbaru blee, fitbit zip
setelah 2 bulan tak jogging dan swimming
sempena ramadhan & syawal
setelah pelbagai juadah telah ditelan tanpa belas kasihan
 terhadap perut, jadi belilah activity tracker ni


inilah rupa dia keluar dari kotak,
ada clip, fitbit, bateri , dongle usb dan alat untuk tukar bateri


ini cara-cara nak masukkan bateri ke dalam fitbit tu.

sebenarnya selum ni blee guna apps saja untuk activity tracking
seperti nike running, strava, endomondo dan sebagainya

sebab dia guna apps phone, 
semestinya kena bawa phone nak jogging kan?
 bateri phone cepat habis sebab kena 
buka gps untuk track.




fitbit zip ni pula bersaiz kecil, bole sangkut je kat poket, tali pinggang, sweater atau letak je dalam pouch bag.


ini specifikasi fitbit zip


ok setelah habis aktiviti boleh sync kan dengan apps pada phone atau dekat laptop
(tak perlu bawa masa jogging)
balik rumah terus buka bluetooth phone dan buka apps
dekat laptop pula sambungkan usb dongle dan sambungkan pada internet

senang kan?


lepas tu gandingkan pula dengan jam heart rate ni

'puma optical heart rate'

step+kalori+distance+heart rate=terbaiklah!!

tak perlu beli jam beribu untuk fungsi ini

kedua-dua ni tak sampai seribu pun

ok sekian sahaja 
perkongsian kali ini 

jumpa lagi

إن شاء الله

karikatur blogger@doodler #1

| 12 comments
السلام عليكم 

kali blee, nak kongsikan 2 caricature/potrait 
doodler @ blogger hebat
salah seorang pelukis buasir otak: the komik
boleh lawati blog beliau untuk melihat karya-karya terkini 


  pelukis komik pendar ratna
pengkarya di lawan web komik online sucomi.com

kedua-dua ini dilukis dalam tab A dengan menggunakan apps 
medibang paint android

sekian saja post kali ini
jumpa lagi

 إن شاء الله

model shawl

| 10 comments
السلام عليكم

lukisan random model shawl
sambil melihat koleksi-koleksi iklan di insta

sambil praktis guna screen tone

sekian sahaja pst kali ini 
jumpa lagi


إن شاء الله