argh!!!

| 2 comments
geocitiestm akan di hentikan???
K E N A P A???
mana aku tau daa..
tapi aku rasa kerana populariti blogger adalah lebih tinggi daripada geocitiestm..
jadi mereka (yahootm) tidak mahu membazi kan duit untuknya..
aku baru je nak upgrade.. ceh!!

lega!! lega!! leg a??

| No comment yet
ye.. tengok tajuk pun dah tau.. 
aku lega dan agak bersyukur kerana dapat 'present' kajian kes aku pada 23/04/09 yang lalu... tajuk 'casestudy' aku adalah choledocholithiasis ataupun nama lain nya adalah 'common bile duct stone'.. 
terima kasih kepada semua warga JPD,HTF kerana banyak bantu.
terutama kepada En razin,DR wan,DR sazali dan sebagainya..
kepada 'Supervisor' saya, Tuan Hj Nadzry
saya mintak maaf banyak2 kerana lambat untuk 'refer'
tidak lupa juga kepada rakan2, senior2 kerana banyak memberi nasihat..
ok adios!!!
 

xRayShootingTeam

| No comment yet

done by pen

cousin crazz in progress..

| No comment yet
aku sibuk sikit minggu ni..
nak selesaikan study case..
kepada pembaca baru sila klik tag 'browse gallery' pada laman deviantart aku..