~labcoat@overall~

| 8 comments
nak vios trd? klik!
maxis~user?klik!
di petang yang hening. tatkala sekumpulan manusia bekumpul....

madam W: yincik ladiographer kenapa lu punya perut manyak besar maa~ bikin overall ini mau koyak oo! saya ukur lu punya body tidak boleh o ini macam~
encik A: oh yaka~ saya x perasan la madam~ lama sudah overall ni berjasa dgn saya. saya rasa dia makin kecil bukan saya yg besar!

madam w: lu jangan mau tipu saya~ saya tau oo.. ini overal kamu tidak basuh x tuka2 baru! ini apa nih! kotolan degil ooo~ kenapa kamu x tukar baru gaji u29 boleh beli oo~
encik A: ish! mana dapat madam~ itu duit baju xdapat lagi.. kain pun tiada! mana boleh buat baju baru~ saya ada anak bini mau tanggung bukan mau beli overall ja dgn gaji tu~ apada!!

"woi!! lugi wooooooo!!!!!!!!",tiba2 kedengaran suatu suara sumbang dari tengah2 orang ramai.
madam W: oi mister s. lu knapa bisin2 haiya~ kacau daun saya mau buli2 budak2 oo~
mister S: apa buli2.. saya mau buat spotcheck itu olang tala pakai overall.. tara pakai tara duit wo~ lugi wooo!! saya ambil gambar kasi lepot sama bos.. semua tempat kna pakai woo~ portable,shif,hung2,cme,berak eh silap..x bole tidak pakai oo..
encik A: semua kna pakai mister S? pergh panas oo kalau pegi wad..
madam W: haiya~ lu bisin2 olang mau kasi duit oo.. buat saja apa susah~(haha aku x kene pegi wad,'suara hati')
lalu semua orang brsurai..
inilah kisah yg berlaku d sesebuah institusi..kna pakai 24/7.. ada yg kotor tahap gaban pun still pakai lagi tuh.. duit punya pasal... ish! basuh la bro.. hari mggu kan ada... ok lah .. aku chow dulu.. out~

8 comments

budoxesquire | 12 July 2011 at 21:09

hehe~ separa kisah benar~ di edit skit2

menusuk hati | 15 July 2011 at 08:28

cepat2 lh pencen org tua tu

budoxesquire | 16 July 2011 at 14:59

hahaha! setuju!!!!!!!
tukang kipas@aircond~

nuruhuda_329 | 24 July 2011 at 21:36

singgah n follow kamoo en.lee tuing3 :)

The Medical Duo | 30 July 2011 at 08:44

whitecoat la paling malas nk basuh ouh..haha :P

Cik Baju Kurung | 31 July 2011 at 22:41

hye . datang melawat and follow sini dari blog Sharifdez . =)

budoxesquire | 6 August 2011 at 01:28

hye cik baju kurung,, he2 tq