~sibuk@menyibuk~

| 6 comments
klik2 PMR candidates
klik2 SPM candidates



anda sibuk? mestilah.. kadang2 kita mesti ada masa yg sibuk..
nak2 lagi kalo hari 1st weekdays hari isnin~
kalo kat tempat keje~ pergh ramai berduyun2 pesakit datang
<------tgk kat tepi nih! penuh xray form~ tak menang tangan di buatnya.. siap main susun lg..

kat luar~ pesakit berduyun2 tgu giliran masing2 tambah lg dengan saudara mara.. tak ke semak jadinya.. so bekerja lah anda dengan sepenuh hati..sarapan pagi2 kalo xnk pitam keje..

maka brmulalah sesi kesibukan..nurse,radiographer,radiologist,ppk,student turut sama dalam kegiatan nih~

kalo staf ramai tuh.. maka kurang lah bebenan kerja yang d alami..
seme pakat tolong2 bantu2.. tapi kalo angio,flouro,ct,mri,mammo,appt counter, etc sibuk bagai nak rak?? cmne??





lagi parah kalo mesin tu rosak? cth kalo kat a&e dept.. 24jam non stop x tutup2
mesin pun boleh breakdown kalo cmnih..
so bz ah engineer2 tuk memperbetulkan balik mesin kitorang..


keje2 semua~ kat luar penuh dengan pesakit. dalam penuh dgn pekerja..
huhu~ depatment yg besar pun jadi sempit..












hehe~ dh la..kerja2 juga. jgn nak ingat duit jer.. ambil oncall bagai nak rak~ sampai pengsan.. duit banyak tapi sakit x guna juga.. kan2?



6 comments

mazeermohamad | 7 July 2011 at 09:44

hahaha! orang tuh tido ke kat situ? atau pengsan?? :'P

Check It Out! JOM TUTUP AURAT!

budoxesquire | 7 July 2011 at 17:43

hehe~ guna khidmat lakonan semata2

APAN | 9 July 2011 at 00:34

tukang x ray rupenye... :)

Miss nina | 9 July 2011 at 02:42

he3...
mcm knal je yg swater klabu 2..
he3....just j0king.