muslimah girl & camera @ wacom

| 11 comments

ok kali ni budoxe nak lukis muslimah yang suka photo-shoot pula,
lukiskan line-art dalam adobe guna tablet wacom bamboo.


setelah itu, mulakan proses pewarnaan, mulakan dengan mewarna kulit dahulu.


dah selesai warna kulit,tudung & baju. masukkan latarbelakang (background) 


akhirnya, siaplah karya anda!

ok jumpa lagi~ chow!

11 comments

ika zulkefli | 21 October 2013 at 08:22

pandai lukis..caya la beb :) hihi

budoxe lee | 21 October 2013 at 09:02

hehe hobi suka2. tq ika

deno | 22 October 2013 at 15:55

cantik la...... suka2!

Teena Tna | 23 October 2013 at 18:30

Macam mana nak buat corak tudung dia? Bestnya dapat lukis macam ni. Ada bakat.

budoxe lee | 24 October 2013 at 09:07

teena corak tudung tu bole juga ambil kat internet, masukkan je kat kat lukisan guna adobe

cimöt | 24 October 2013 at 13:12

gayanya ada udah persis aku gitu.. tapi tambahkan cermin mata utk aku satu boleh..???(kedip2 mata) nak letak kat belog.. ecehhhhhh...

budoxe lee | 24 October 2013 at 14:23

bole2 nanti budoxe buatkan

budoxe lee | 17 November 2013 at 21:06

dah siap dah lukisan cimot, check kat fb page's PM

Cik bunga tulip | 8 March 2014 at 04:01

cantiknya... terdiam jap bile tengok hasil dia. hehhee

budoxe lee | 26 December 2014 at 10:36

terima kasih sudi melawat blog ini semua