fashionista muslimah @ art request

| 16 comments

kali ni budoxe nak lukis ni pula, permintaan dari blogger Miza
line art dilukis dalam adobe photoshop


selepas berpuas hati dengan line art, boleh mula mewarna.
budoxe warna kulit dahulu


kemudian, warna pula tudung dan baju.
buat dalam layer yang berbeza


langkah seterusnya adalah masukkan latarbelakang pada lukisan


inilah hasilnya~~ 

jom lawat blogMiza 
>>sini<<

ok sekian untuk kali ini. jumpa lagi





16 comments

Nasuha | 15 December 2013 at 14:27

Hasil yang cantik....

plain83 | 15 December 2013 at 23:53

oih nnt nak try pakai shawl pesen mcm ni lah~ tehee X3

budoxe lee | 16 December 2013 at 03:25

hahaaha boleh jer plain83

Nur Hamizah | 16 December 2013 at 10:39

Hehehe Allahhuakabar. ALhamdulillah. Tak tahu nak cakap macam mana. Seriously speecelss. Sumpah lawa yang teramat sangat. Macam tak percaya, ingat abang lee main-main. Memang sangat cantik ^___^. Terima kasih sangat-sangat abang lee. Hanya Allah yang dapat balas segala kebaikan abang lee :D

budoxe lee | 16 December 2013 at 21:49

sama2 nur hamizah~ alhamdulillah. thx kerana sudi like page FB

budoxe lee | 16 December 2013 at 21:50

thx azwar shuhada~ hehehe. lukis untuk suka2 saja hehe

deno | 17 December 2013 at 23:07

cantikkkk!!!!!!! bila la agaknya dneo dapat lukis macam ni.. huhu

budoxe lee | 18 December 2013 at 00:01

hehe deno lukis comel apa~ cute miut~

Mime MF | 18 December 2013 at 16:13

dah tgk..cantik sgt doodle...>.<