RXZ guy @ Colour Request

| 5 comments

hari tu ada kawan budoxe suruh warna lukisan dia, smart kan lukisan dia? 



ok, mula-mula buat line art baru untuk senang warna nanti. lukis dalam adobe. 


buat layer baru, kemudian warna kulit, baju dan seluar watak. 


layer baru pula untuk warna motor dan tiang lampu.


akhir sekali warna latarbelakang pula, harap dia suka dengan warna ni.


inilah hasilnya~
 terima kasih semua, jumpa lagi









5 comments

Nur Hamizah | 11 December 2013 at 21:16

Suka tengok cara abang lee. abang ada gaya tersendiri :D

budoxe lee | 12 December 2013 at 07:04

thx miza~ hehe gaya mcm mana tu?