wacom tablet @ bamboo / intuos

| 8 comments

kali ni budoxe nak perkenalkan alat melukis yang selalu digunakan



yang ini tablet pen lama budoxe, sekarang dah bertukar milik.
dah calar-calar tapi masih berguna. harap-harap tuan baru selesa pakai bamboo ni



posisi masa melukis, boleh set samada guna tangan kanan atau kiri

spesifikasi:

  • Size = Small
  • Tablet Dimensions = 278 x 176 x 9.8 (mm)
  • Pen Active Area = 147 x 92 (mm)
  • Pen Pressure Levels = 1,024
  • Interface = USB
  • Bundled Software = ArtRage




ini pula wacom intuos, tablet pen terbaru budoxe,
rupa kotak dia yang simple


ni rupa dia, tablet, usb cord dan pen
intuos ni dia jimat ruang sikit, kecil je dan ada express key


posisi melukis sekarang, coffee table pun muat untuk melukis

spesifikasi:
  • Size = Small
  • Tablet Dimensions = 210 x 178 x 10 (mm)
  • Pen Active Area = 152 x 95 (mm)
  • Pen Pressure Levels = 1,024
  • Interface = USB & wireless
  • Bundled Software = ArtRage
ok sekian saja untuk kali ini.
jumpa lagi~





8 comments

deno | 11 May 2014 at 04:01

Hwaaaa.... teringin nak bamboo ni tapi belum mampu... sob sob...

budoxe lee | 11 May 2014 at 04:34

nanti ada la tu.. hehe. insya Allah

Husein Rider | 13 May 2014 at 05:27

brp harga tu?? teringin jgak nak beli

budoxe lee | 13 May 2014 at 18:30

rm299 wacom intuos pen tablet

Nur Haziqah Mohd Rosli | 18 May 2014 at 00:19

nice gila benda ni.
teringin nak satu ! tapi....
takde duit. hehee

budoxe lee | 18 May 2014 at 02:41

insya Allah ada la tu rezeki nanti

Nur Hamizah | 22 May 2014 at 22:38

Dulu pernah juga pasang niat nak beli. Mengade nak mintak ayah. Tapi ayah belikan tab bukan bambo ni. Tak apa. InsyaALlah satu hari nanti pasti dapat miliki kan abang lee ? ^_^ Usaha tu perlu :D

budoxe lee | 23 May 2014 at 00:03

ya insyaAllah ada rezeki la nanti..
wah dapat tab andriod ke. hehe