lepak oldtown white coffee

| 14 comments

malam semalam lepak moreh di oldtown white coffee di KIA

sambil timbang luggage seorang rakan yang ingin pulang beraya esok hari

apa moreh korang malam ni?

sekian sahaja nukilan kali ini

14 comments

Miza Idgihat | 13 July 2015 at 14:56

Buka pun belum dah tanya moreh ? Hahahaha aduhh abang lee ni. Abang lee moreh apa hari ni ? Mesti dah ada plan kan XD

Perghhh handsome kot. abang lee mesti yang kiri sekali tu kan. Yang pakai spek tu kan. Dalam kartun pun handsome.. Apatah lagi kalau real mesti lagi handsome kan ^_^

Aujinz | 13 July 2015 at 15:22

hurmmm.. seingat ingat, sepanjang Ramadhan ni, belum moreh pun lagi... hahahaha

budoxe lee | 13 July 2015 at 16:19

miza: hahaha malam ni xtau lagi..
lukisan semua nk perfect je hihi,. realiti nya.. hampeh.. tgk la video ikan tu.. teruk bebeno perangai hihihihi

budoxe lee | 13 July 2015 at 16:20

aujinz: sesi diet berlansung lagi ka ni? bagus2 keep it up bro.. nanti raya yang nk kena jaga. makan banyak kot masa raya..

Miza Idgihat | 13 July 2015 at 17:28

ehhh laa yang entri sebelum ni tu abang lee ke ? Seriously ??

Eh kenapa abang lee buang blog archive ??? Payah noe nak cari entri lama abang lee.

cEro | 14 July 2015 at 00:51

Moreh aku malam tadi ialah serawa durian, which was sangat sedap tapi sedikit tak kena sebab durian kasi panas badan, tambah lagi cuaca sekarang panas kering, tambah lagi badan aku penuh lemak jadi panas yg berganda2...hahaha

budoxe lee | 14 July 2015 at 09:23

miza: ye la sapa lagi hahahahahaha. teruk kan perangai?

tq. godek2 blog hr tu lupa taruk balik..

dah letak dah archive

budoxe lee | 14 July 2015 at 09:24

cero:
wah sedap tu.. aa tapi cuaca skrg ni panas kaw2..
aku tido pun xpakai baju malam2 hahahaha

Miza Idgihat | 14 July 2015 at 15:26

kah kah kah kah ingatkan siapa la. Aduhhhh bila tahu tu abang lee miza play banyak kali XD Hahahaha.. tapi tak nampak lagi muka abng lee. XD Perghh sekali terjumpa kat hospitalkan. #Tetiba

budoxe lee | 14 July 2015 at 16:26

hahahaha nasib xnmpk..
kameraman tu sengaja xnk bagi nmpk muka kah3
baru video boleh viral xmalu sket.

Miza Idgihat | 14 July 2015 at 22:49

Nak saya viralkan kat kawan-kawan saya ke ? XD Hahaha tak tak. miza gurau je.

Btw, lawa templet baru abang lee. saya suka ! simple and wonderful.. masuk masuk macam kat alam semesta. Cun la ni berangan jadi astronomi masuk blog abng lee ^^,

budoxe lee | 14 July 2015 at 22:58

miza:

hahahaaa silakan..

aa thx miza. mmg nk cari template yg simple.. hihi

background ni buat sendiri hehe caye x?

versi colour ada kat
sini >>http://budoxesquire.blogspot.com/2013/04/lee-in-da-space-colour.html

Miza Idgihat | 3 August 2015 at 23:01

Ofcourse lah percaya. Dah abang lee seorang artis. Hahaha kalau miza yang buat. Kirim salam la nak dapat cool macam ni XD

budoxe lee | 5 August 2015 at 15:33

miza:
heheeh thx.. masa rajin je bole buat ni..(dan masa free)

xde la artis.. hobi ja suka2