lukisan digital

| 8 comments
assalamualaikum semua, hari ini lee nak kongsikan
tiga buah lukisan digital yang dilukis sehari dua ini.
aplikasi yang diguna adalah adobe photoshop
dilukis menggunakan tablet pen wacom intuos


'kanak2 dan layang2'



'mancing di lubuk'


'pencak silat'

rasa best pula lukis ringkas2 macam ni lepas itu 
tambah screen-tone
lukisan banyak lagi kena baiki. melukis pakai tablet ni kena selalu praktis kalau tak, kekok jadinya sebab tak sama lukis di kertas dan di komputer. lain feel-nya.

ok sekian sajalah coretan kali ini

jumpa lagi pada post akan datang.
nanti lee kongsikan lagi lukisan.

insya-Allah



8 comments

Menusuk Hati | 18 August 2015 at 07:58

boleh compilekan dah ni jadi koleksi komik digital

budoxe lee | 18 August 2015 at 10:48

menusukhati:
nantikan kemunculan buasir otak the komik..

Zyra Roxx | 18 August 2015 at 12:38

hambi memasing dah ada tablet. gua je yg masih stick to the mouse pad :3

cEro | 18 August 2015 at 16:48

Waahhhh...
Bestnya ada tablet.
Aku lukis pakai pen & kertas je.
Belanja laa satu **wink wink**

budoxe lee | 19 August 2015 at 09:58

Otai kot lukis pakai mousepad. Mousepad xpenah pakai sbb taruk mouse.

budoxe lee | 19 August 2015 at 09:59

Hehe. Tapi lukis pakai pen dan kertas lebih feel kot bro.
Ni pun Beli time ada diskoun hahahah.

anamizu | 19 August 2015 at 17:04

lukis guna hape sekalipon aku tetap tabik spring kat engkorang2 yg ada bakat mlukis2 nih smua.

budoxe lee | 20 August 2015 at 23:02

anamizu.

thx.. hehe ada orang lagi hebat.. jeles tengok art diorang yang hebat2..