samurai vs ninja

| 2 comments
assalamualaikum semua viewers~ 
(sebab tak ramai yang komen)

kali ni bukan nak bincang pasal perlawanan antara samuran dengan ninja pun, cuma baru-baru ni budoxe ada lukis samurai, tengok cerita live-action miyamoto musashi. sangat sempoi pula baju perang samurai.

ini dia, sasaki kojiro

pose memegang katana melawan musuh, stailo~

kemudian pelukis kegemaran budoxe, iaitu zint pula keluarkan komik penamat kijiya. jilid 15
baju terbaru kijiya seakan-akan baju ninja


kijiya versi terbaru, macam ninja suit
merata kedai cari tak jumpa lagi komik latest ni.
dah jumpa beritahu budoxe tau kat mana jumpa.

ok sekian sahaja untuk post kali ni
chow~



2 comments

cEro | 19 April 2016 at 14:48

Dekat kedai buku sekitar rumah aku pon tak jumpa kijiya. Bukan yg baru je, yang lama pon payah nak jumpa. Industri komik bercetak mmg tengah merudum since GST mula tahun lepas...

Btw, nice toning.

budoxe lee | 19 April 2016 at 15:01

cEro>
tu la sejak GST, apo? & ujang siap bungkus.
gempak pulak jadi 1bulan sekali.
kuat penangan GST ni. hmm mana nak acri kijiya nih. ades..

hehe baru2 nk blaja gak toning ni bro.