Goku Fan Art

| 10 comments
السلام عليكم 

 
kali ini blee nak kongsikan video lukisan goku pula

jom layan video ini~

sekian saja post kali ini

jumpa lagi

إن شاء الله

10 comments

Lee-kun | 19 August 2016 at 11:53

tak dapat tengok video kat sini..

tapi dah tengok kat youtube.. Good job, bro..! Pandai main ngan garisan.. *thumbs up.*

budoxe lee | 20 August 2016 at 03:38

>lee-kun
thanks
ahaha bnyakl lagi nk kena praktis

budoxe lee | 22 August 2016 at 00:33

nurul aini>
terima kasih

cEro | 24 August 2016 at 17:18

Power! Power!
Aku macam pernah tanya, tapi lupa jawapan dia.
Software apa yang kau guna untuk capture video ek?

budoxe lee | 25 August 2016 at 02:23

cEro>
thx
guna open broadcaster software
dia boleh record dan live streaming
guna untuk record game, apps window dan record screen kita