~burung2Marah~

| 8 comments





Angry Birds Chrome

hhahaha~
aku terbaca kat majalah yg slalu aku beli 2x sebulan..
pasal game simple nih dah femes..'angry birds' kira 200 juta dh d download org..
game nih d cipta oleh Rovio Mobile
aku pun layan jela.. korg boleh download dia kat crome apps.. baru jer aku try main.. buat ilang2 bosan boleh la..

skang dah ada 2 puan aplikasi batu 'angry birds iaitu "ANGRY BIRDS:SEASONS & ANGRY BIRDS:RIO". apa2pun korang try lah..




8 comments

sabrik | 11 June 2011 at 10:52

Aq setuju,spnjng jalan aq pegi supermarket..bnyk jual benda ni,key chain angry bird la...aishh,bnyk la,hehe...btw,cool entry...

budoxesquire | 11 June 2011 at 21:48

yup.. merata2 dh ada.. tq 4 viewing..

menusukhati | 11 June 2011 at 23:26

bro,ada movie dia tak?copy..

budoxesquire | 12 June 2011 at 14:14

xde la pula.. sorry en.menusuk hati

Norsha | 12 June 2011 at 22:56

salam,
err......angry woman ada tak ?

budoxesquire | 13 June 2011 at 19:01

wslm.. angry woman ada kalo ada guy buat hal dgn drg..

nazreyalmuhandis | 6 July 2011 at 21:08

angry cow,.

angry goat,.

angry snail,.

angry ulat mulung,.

angry cacing pita,.

angry labi-labi,.

amukan Ablasa,. (pulakk??)

budoxesquire | 11 July 2011 at 02:40

wakakakaka~ amukan ablasa pahal tetibe!!