muslimah girl & camera II @ art request

| 16 comments


ok, kali ini budoxe nak lukis muslimah dengan kamera lagi,
permintaan daripada blogger cimot. dia nak yang bercermin mata pula. line art ni dilukis dalam adobe.



kemudian, boleh mulakan proses pewarnaan (colouring),
mulakan dengan warna kulit dahulu.


selepas itu, boleh warna pula tudung dan baju. tudung warna merah jambu dan baju warna ungu gelap, bercorak bunga hitam.


akhir sekali, masukkan latarbelakang (background)



siaplah karya~

jom singgah blogcimot 

karya DSLR sebelum ini >>sini<<


16 comments

cimöt | 20 November 2013 at 09:44

cantek sangat ni weyhhhhhh...
in reality i'm just too comot..
hihihihi...


btw, tenkiu beb!!

budoxe lee | 20 November 2013 at 10:03

orait sama-2
takda hal la comot ke apa ke
janji happy~ kan?

Mie Aimie | 20 November 2013 at 18:42

cantik! ^_^
rase nak buat jugak sekeping ^_^

budoxe lee | 20 November 2013 at 22:51

heheh boleh aimie, nk buat byk keping pun bole~ tq~

wan nur | 21 November 2013 at 14:12

assalam.. cantiknye.. nk blaja gak buat gamba kartun.. please please...

iAmCekbolat | 21 November 2013 at 16:04

hebat !


jelesnya saya . saya tak reti . ehmmmm

jeles ! hahaha

budoxe lee | 21 November 2013 at 16:05

boleh wan nur, apa salahnya nak belajar

budoxe lee | 21 November 2013 at 16:06

hehe tq cekbolat..

bole cuba lukis.
praktis lama2 reti la,

plain83 | 23 November 2013 at 03:09

naiseee~ :D

hui rajin betoi dia main layers kat photoshop, eheh ^^

budoxe lee | 23 November 2013 at 08:14

hehe tq~
aaa, mmg byk layer juga la. hehe

nazreyalmuhandis | 23 November 2013 at 13:09

Cun,. lagi seni,. ,. guA PLA,. menyepi lagi

budoxe lee | 23 November 2013 at 17:08

update la pasal moto bro.. kn byk ko dah pg ride2 post pic2 pun da ok.

Azhafizah Md Nor | 26 November 2013 at 11:01

cantik..style mewarna pun nice :)