berakhirnya Malaysia Ragnarok Online

| No comment yet

pada hari ini berakhirnya game kegemaran budoxe, Ragnarok Online Official Malaysia. game ni dah berusia 10 tahun. mula-mula budoxe main masa form 3 (tahun 2003).

lepas habis beta test, game ni kena bayar nak main.masa tu budoxe berhenti main sekejap.

kemudian, bila ada free server (Prontera Server) budoxe main balik dalam tahun 2010. monthly server (berbayar) adalah Sara server.

kat bawah ni gambar-gambar awal penglibatan dalam game ni














banyak lah suka duka main game ni. ramai jumpa kawan dalam ni.

perasan tak semua nama character budoxe, semuanya "budok"
kan? memang dah trademark dah tu.

bawah ni pula gambar-gambar terakhir sebelum server tutup


ni kat bandar morocc tempat budoxe slalu lepak dengan kawan-kawan


ni kat bandar prontera, semua berkumpul untuk buat kali terakhir.


yang ini pula guild-mate budoxe, semua power, 

sekarang ke mana hala tuju semua player?
ada yang main private server, dan ada pula yang main kat International Ragnarok Online (iRO)

post berkaitan RO
>sini< >sini< >sini<

video last moment mRO

ok sampai sini sahaja coretan budoxe
sekian, jumpa lagi~